- För att det var Sveriges största 1års kalas!

Full fokus på tårtan! 
 
En massa paket till bebisarna!
 
Finaste Allesio!
 
Här kommer en liten update om 1års kalaset vi var med på i lördags, septembermammor 2012! Nu kom ju H redan i vecka 33 så han var en av de första bebisarna i gruppen och inte heller en septemberbebis då längre men vi hängde kvar i gruppen ändå och tur är väl det! 
Vi var 42st mammor och 42st bebisar som firades med paket, tårta och en del överraskningar som Helena med gänget anordnat. Tävlingar där vinster från bl.a Blöjbudet, Tröstisar, Micki, Mama och Zalando tävlades ut och själv kom jag hem ett presentkort rikare så nu ska det shoppas på Zalando! En helt underbar dag ute på långholmen vandrarhem, strålande sol och en massa glada bebisar!
 
      
Här ser ni innehållet i de två goodiebagsen vi fick med oss hem, en fri kryssning med Birka, bok från Geggamoja, så söta små glas, tröstisarplåster, deo, massa rabattkoder mm. I paketutdelningen fick Henry en rolig pekbok, en sådan som man kan klämma och känna på - så uppskattad! 
 
 
1 Denise - Mama till Noah!:

skriven

Men åh hur får du inbjudningar till alla roliga events osv? :P !

Svar: Just det här kalaset var något vi planerat i mammagruppen, övriga events är det lite olika pr-byråer som oftast kontaktar en :)
Matilda

Kommentera här: