- För att Lisbeth Dahl har allt och lite till

      
Gissa OM jag blev glad när jag såg att det var superrea på underbara älskade Lisbeth Dahl! Boxarna på bild har jag sett i en liten inredningsbutik förr och ångrade så att jag inte köpte dem då så ni kan ju gissa vad som är på väg hit nu och bara där sparade jag 500kr :) Här hittar ni allt!

- För att vi pysslar

      
      
Igår hämtade vi ut det sista (eller?) kalaspaketet, denna gång från Celebrations där jag hittade en massa fint att komplettera med fokus på dekorationerna, massa bilder kommer upp men nu har jag ställt in något tokigt på kameran så det måste jag få ordning på. 
 
Vi gjorde egna dekorationer av silkespapper, lagom pilligt var det så desto lättare att klicka hem färdiga ;) Den lilla rosa "bollen" gjorde jag själv och de stora är köpta. 

- För att vi pysslar inför Mercedes kalas

En tur till panduro senare och nu har vi så det räcker och blir över med pyssel till kalaset i helgen. Jag tar en sak i taget och pillar med dekorationerna vi ska ha till våra cupcakes och funderar samtidigt över hur jag ska göra med tårtan, möjligheterna med sugarpaste är ju oändliga! Mer plock till barnens goodiebags behövs och samtidigt passar jag på att hämta ut ett paket med ännu mer kalasprylar.