Leon charmören 2010 edition

    
    
Leon är så obeskrivligt söt när han tuggar på sina läppar, tandlös och allt :)
Kan tänka mig att han blir en riktig charmör när han blir stor, fast man kan ju inte bli något man redan är! 

Appropå ingenting så är förskolan är verkligen en succé för Mercedes också, hon älskar det och pussas och kramas innan hon sticker iväg för att leka, när jag hämtar så vill hon fortsätta leka så det är ett riktigt gott tecken.
Och alla som sa att det var så mycket svårare att skola in äldre barn, HA!


Idag är det ingen vanlig dag...

         
...för idag är det Leons 7månadersdag! Hurra hurra hurra!!!
Tänk att han redan funnits hos oss i 7 hela underbara månader. 
 
Dagarna för Leonpeon går ut på att springa och jaga storasyrrans alla leksaker i gåstolen eller försöka resa sig mot soffkanten. Han kämpar på och är nog lite för stark för sitt eget bästa haha, vaknar han till lite så sätter han sig upp innan han hunnit vakna. Blir lite virrigt :)
Han vägrar mat just nu och det är amning, välling och Drikki som slinker ned i magen. Men det är nog bara en fas så vi försöker med några dagars mellanrum. 

-Karate Kid

         
-Bild från i fredags då S kom förbi efter att jag jobbat :)

Igår kväll var jag med fina Sally på bio och såg Karate kid, jag gillar inte Rocky och sådana filmer egentligen men Will Smiths söta son Jaden var man ju tvungen att se :) Tror att den killen kommer att bli lika stor som sin far om inte större.
Filmen började inte försen 21.30 och höll på rätt länge så jag var inte hemma försen 1. Det var jättedimmigt ute och jag var helt redo på att en vampyr skulle flyga fram i vilken sekund som helst. 
Självklart var det inget som flög fram, de gör det aldrig men ändå lyckas jag inte övertala mig själv om att det inte finns våldnader som i "The ring" och "The grudge" och är därmed rädd för det mesta som stavas Mörker.