- Ramat och klart!


Ram från Ikea 119:- Tryck från Studio Nele.

Det spöregnar. Hur mysigt som helst, vi har spenderat dagen ute då vi först var till Bvc för att vaccinera lillkillen så nu ligger han här däckad med två plåster på vardera ben. Han väger numera 9.0kg och är 72cm :)
Lika lång som Mercedes var när hon var 11 månader (!) På längden fortsätter kurvan uppåt medans vikten börjar plana ut lite smått.

Igår låg jag och tänkte på hur galet mycket jag älskar barnen. Jag kan nästan bli lite ledsen då komiskt nog. 
Jag blir ledsen då jag tänker på hur oföstörda dem är, helt oskyldiga.
Och lilla Mercedes som aldrig skulle göra en fluga förnär, hon som aldrig skulle tänka tanken på att ta en leksak från ett annat barn. Hon kommer få lära sig den hårda vägen att bli tuffare.
Hon är blyg, observerar och gör alla större barnen till sina idoler som hon iaktar noggrant. 
Kan man inte bara få lägga barnen i någon liten glasbubbla och ha dem där tills de blir stora nog att ta hand om sig själva.

- Ett äventyr

    
Denna fick vi från Brio, en jätterolig dragleksak med ett ägg som rullar runt när hon drar myran efter sig. Riktigt rolig och den hamnar i samlingen av Brioleksaker som växer här hemma.
Jag älskar alla deras leksaker och Mercedes likaså. Helt ärligt så finns det inget bättre. 
Hon tog ut den på balkongen och i samma sekund som jag sa att hon inte fick ha den ute för att ägget kunde ramla ner så föll ägget genom "gallret" på balkongen, ned tre våningar och in i en buske. 
Så det var bara på med skorna, och ut med hela familjen och sopborsten i högsta hugg för att luska fram ägget ur buskarna men det gick bra som tur var och både Mamma Myra och Ägget mår bra :-)