<3


Mitt lilla hjärta idag, smakade vattenmelon för första gången men sen blev det spagetti med köttfärssås istället vilket hon tyckte var godare. Superbra för då blir det mer över till mig, haha (och M) =) 
 
Nu sover hon iaf, vi har grillat och det var såååå gott <3 Snart ska vi se en film som vi hyrde idag också. Blivit mycket idag faktiskt men man får passa på när det är helg!

...

Har legat och sovit en timme med lillan i soffan, jätteskönt! Vi har köpt vattenmelon -. wiiie! Jag verkligen älskar det så den kommer nog försvinna på en sekund.
Fick en till morsdagspresent av M ;) Han sa att han är hemma med lillan så kan jag ut och shoppa i lugn och ro + att jag ska få ett par skor också, så det är bara att välja och vraka.  Han var ju på elitloppet igår och tydligen så gick det + för nu är han väldigt generös av sig, *tihi*.

Inte haft tid att ta några bilder än så det får komma senare.

Mors dag!

Idag är det mors dag =) 
Självklart ska jag ringa min mamma men hon är ju utomlands just nu så det blir ingen present till henne som jag alltid gett varje år annars.
Men av älsklingen fick jag frukost på morgonen och så ett presentkort på H&M, så jag ska dit och shoppa loss sen, blev faktiskt väldigt överaskad att han hade lagt så mycket pengar på en present faktiskt, men men, ett par jeans och lite koftor , tunikor ska iallfall inhandlas. Så jag är en väldigt glad mamma idag =)
 
Vi ska gå till resturangen och käka lunch, har planerat picnik lite senare under dagen om vädret håller sig lika bra och ikväll ska vi grilla, så det ser ut att bli en perfekt söndag idag!