- Sista November 2010

    
Dagen försvann i
ett nafs, barnen och jag somnade i soffan och sov ett par timmar vilket var väl behövligt. Mercedes som verkade så förkyld på morgonen har varit världens piggaste och inte visat ett spår av att en förkylning vore på gång men det är vi bara glada för.
Planerna imorgon är att gå på visning för ett nybygge här i närheten, sen hade jag tänkt gå ut på julklappsjakt och även leta efter lite julpyssel så vi kan ha här hemma. Mercedes fick fotas sittandes i tomtens knä häromdagen och de bilderna springer hon ofta fram till och pekar på, det är så roligt att hon faktiskt förstår lite mer denna julen.
    

- Villduha?

    
      
En liten "bloppis", någon som är intresserad av detta från Lanvin for H&M? Säljes till ordinariepriser och klänningarna är i storlek 36, skorna i stl 40.
Partyprisse som man är (inte) så lär dessa kläder inte bäras så ofta av mig, dagislämningen vore snäppet glamourösare i den svarta blåsan men jag tror ändå att jag skippar det. Leoskorna samt en rosa oneshoulder dress får dock stanna och damma i garderoben :)

- Pepparkaksbak och adventskalendertips.

Mercedes är hes, täppt i näsan samt hostar så förskolan är meddelad och hon stannar hemma idag. Det är bättre att hon tar det lugnt hemma än går till förskolan och riskerar att bli värre.

Det hade varit perfekt att sitta och göra små tomtar idag men vi har inget material till det just nu så det blir pepparkaksbak istället men det är ju inte helt fel.
    
- Adventskalender från Sia Home. Vi har en liknande från Sia, våran är dock med en ängel på. Våran har även ringar där man kan hänga paketen på samt ett hjärta i trä som hänger på snöret.Men denna söta med älgen finns
HÄR

Imorgon är det 1a December så snart är det dags att ta fram adventskalendern hihi, har ni gjort någon paketkalender till era barn? Vi har en så söt kalender men problemet för många är att det är små fickor på och inga presenter får plats i fickorna. För de lite större barnen kan man istället lägga i små lappar med ledtrådar om vart de kan hitta sina paket, som en skattjakt varje dag ;)