- För att det är söndag

                            
Jag har inte gjort något vettigt på hela dagen, gosat med bebis och lyssnat på Mercedes som pratar i ett ;)
Snart ska det tas tag i dusch och badande av barnen, det känns som ett perfekt avslut på veckan med rena barn.

Har börjat fundera över det här med första riktiga leendet, H har ännu bara sina magknips-smile och är idag 6veckor, undrar om jag kan vänta mig ett leende snart eller om man eftersom att han är prematur ska räkna med att "vänta" några veckor till. När log era små för första gången?
Sen är han väldigt svag i nacken än och kan inte hålla upp huvudet i mer än någon sekund, väldigt nyfödd liksom... Men det kanske har att göra med att han är liten, bara något jag reflekterade över :O

- För att Henry växer.

                               
Syskonmatchning till en viss grad är toksött, jag kommer antagligen aldrig klä dem identiskt. Det tycker jag av oförklarliga skäl passar bäst på tvillingar men matchande jackor eller tröjor funkar fint.
Senaste inköpet till Henry är jacka att matcha L med, den borde han kunna använda om en sisådär 5-6 mån så även denna hamnar i växalådan, det är en rolig liten låda det där haha ;)

Det känns som att han gått upp ett par kilo den här veckan - Underbara bebisvalkar har börjat ta form och kinderna är sådär härliga goa. -3240gr och 50cm vid senaste vägningen, ska bli spännande att se hur mycket han gått upp under nästa vecka :)