En plats i solen


Jag tog en tur till
parken med lillan på dagen och hon hade riktigt roligt i sandlådan, det finns ju gungor och rutshkanor osv där men sandlådan är solklara favoriten! Det var varmare idag iallfall så jag överlevde men det är verkligen dags för mig att inskaffa en ny jacka.
Väl hemma så passade jag på att dammsuga lägenheten, diska och fixa iordning här hemma medans Mercedes dansade till "Smurfhits" i köket, det är riktigt skönt att ha det avklarat nu iallfall.

Imorgon är planen att vi ska till Öppna förskolan runt 12, de har öppet 09-16 för barn 0-5 år så då missar jag "förlossningskliniken" som jag oftast sitter bänkad framför kl 13.25 men det är ju inte hela världen.

Nu ska jag äta min halvförstörda glass, den har mist det som är så speciellt med just Ben & Jerrys glass och nu smakar den mer hård ICA glass men men...

Tankar...

Jag har tänkt lite mer på det här med dagis och insett att det är ett privilegium (stavning?) att få ha sina barn hemma så länge som möjligt.
Det är ju enda gången i livet som jag faktiskt kan välja att spendera dagarna med mitt barn så vad är det då som står i vägen att jag helt enkelt skjuter upp dagisplanerna ett tag ? 
Inget!
Hihi, perfekt =) Jag blir glad av bara tanken och ångesten släpper från mitt bröst.
Ingen panik över att hon måste ha ditt och datt till dagis, ingen oro över att hon inte äter, att hon fryser ute..

Ja jag kanske är en hönsmamma men det måste ju kännas bra också och det känns väldigt bra att ha henne hemma och ta turer till öppna förskolan någon dag i veckan istället. 

Det är inget fel på själva dagiset utan vi vill gärna att hon börjar där senare, men just nu när hon faktiskt bara är 16 månader så är dagis inget som hon "behöver".
Summa summarum : Alla blir nöjda