- För att det är dagens Mama

Älskar pälsmössan som jag fick av M förra vintern! Kappan från Zara som jag tidigare skrev hade gett mig lite lätt shoppingångest (har lättare att lägga pengar på barnen än mig själv). Poncho/stickad tröja från Hennes & Mau. Byxor med framsidan i skinn minns jag inte vart jag hittade någonstan men det är säkert 2år sen nu.
Stövlar från Hennes & Mau (!) Mina enda par skor därifrån men dessa är riktigt snygga och med en liten platå fram är de dessutom sköna att gå i.

- För att vi älskar snö

     
     
     
     
Barnen har lekt så att de är helt röda om kinderna nu hihi, M har dragit dem i pulkan och hunden har även hon härjat som en tok tills hon såg ut som en enda stor snöboll. så otroligt mysigt med denna snö. Love it!
H sov ute i vagnen och där har vi även lagt i skönaste åkpåsen från Teutonia så han har det varmt och skönt, det har gått över förväntningarna att köra vagnen i snön trots att det är relativt små hjul fram. Man kan även låsa dem om man känner för det och då går det ännu smidigare att ta sig fram.  

Nya overallerna och skorna är på, Jag älskar färgen och lyckligtvis så har inte Mercy ens nämt de fakto att den är blå utan verkar tvärtom gilla den. Skönt att hon släpper lite på "bara rosa och lila" som hon nästintill krävt tidigare.