- För att vi har sommar!

    
Vi spenderar lördagen ute! Till mellis blev det jordgubbar och grädde och snart tänder vi grillen för att ordna med middag. M var dessutom så duktig att han tömt förrådet imorse så jag fick chans att rota igenom de bebissaker vi hade kvar.
Både matstol, skötdyna och barnvagnshängen fann jag samt lite bitleksaker. Kanon ju! Jag som inte trodde att vi hade något kvar, trevligt att finna sådär lagom till att vi går in i vecka 29 (och jag ännu inte ordnat med bild :)

- För att vi hade tänkt äta ute när vädret tillåter.

     
Mats kom hemdragandes med ett utemöbelset från Ikea igår kväll, så efter en del möbelskruvande så åts det pizza - något som inte sker allt för ofta i vår familj. Vi är båda rätt överens om att det mättar suget för ett par månader framöver ;)

Nu ser vi på Pippi, speciell tjej det där. Och sett ur en helt annan vinkel än då man var liten så finner jag nog henne lite smått irriterande nu istället haha.

 

- Dagens Mama

                               
Favoritleggingsen från Gina Tricot och linne från Asos Maternity

Förmiddagen spenderades ute i solen, det var verkligen kanonväder tidigare idag och nu när solen gått i moln blir det film i soffan med två trötta barn och nybakta bullar! Vi storhandlade igår och känslan av att ha ett knökfyllt kylskåp slår allt, tanken är att dra ned på matkostnaderna som är skyhöga i vår familj. Inte ok,
Hur mycket spenderar ni på mat varje månad och hur många är ni i famijen?