- Tävling i samarbete med MiniMini.se

Alla  Tjockt svart hjärta -dag närmar sig, självklart ska även de små älskade få skämmas bort och vad är då inte bättre än något från den fantastiska webshopen MiniMini. Att klicka runt på hemsidan ger ett grymt ha-begär på precis allt. Den där extra touchen på enkla stilrena plagg och accesoarer, sedan dimper det ned ett fint packeterat paket i brevlådan dagen därpå. 
 

                  Jag tävlar om en ursöt mössa från MiniMini hos Matilda. Tävla här du också!


För att tävla gör du så här: 
Gilla MiniMini på facebook.
- Skriv vilken vara ni önskar och varför ni valde den. Gäller allt utom memorybox.


Att tipsa om tävlingen på bloggar etc är givetvis uppskattat men inget krav. Ni missar väl inte att MiniMini även finns på instagram @wwwminiminise
 
Tävlingen avslutas den 7:e februari kl 24.00 
Tusen tack till MiniMini för att jag får hålla denna tävling! Vinnaren kontaktas direkt via mejl.

- För att det är våran lilla mirakelunge

            
Henry hälsar att han mår prima, han är en mycket gladare kille efter operationen (enl läkarna ska det inte påverka barnen alls med kraniosynostos men helt förändrad i humöret är han iallfall) Vi tycker att han skelar lite mer, eller så har vi bara noterat det nu efter att det kom på tal men de sa något om "falsk skelning" så tiden får utvisa hur det blir med det. 

Suturerna (stygnen) börjar släppa och skorporna är nästan helt borta. Kvar är ett ärr som faktiskt ser helt ok ut. När det läkt ännu mer kan jag visa men inte riktigt än ;)