- Mercedes Olivia

Min fina underbara lilla solstråle. Helt otroligt hur fort hon har växt vår lilla människa. Häromkvällen storstädade hon hennes rum, enbart för att fördröja sovtiden vilket hon också berättade. Men fint blev det iallfall och då gjorde det inget att klockan tickade på.

- Dagens färgklick.


Skönaste byxorna fyndade på HMs barnavdelning, 129kr!

Jag är inte alls nöjd med de facto att mina ben lagt på sig x antal kilon, det både syns och känns. Buhu, blir bootcamp med start idag! Jag är en sån som verkligen inte kan banta genom att skippa god mat. Godis äter jag ändå inte men god mat är livet. Nu när man hunnit bli gammal kan man inte längre förlita sig på en god ämnesomsättning. Jag har kollat in World Class och Sats, vilket föredrar ni?

- A little bit of this.

Mysstund med barnen hanns med innan läggning, nya pusslet var verkligen en hit. Pussel överlag är alltid ett säkert kort hos M. Två gnälliga små har vi haft idag så vi hoppas på att förkylningen försvinner snarast.
Nu blir det en kopp thé framför en bra film, har precis tryckt i mig en stor bit tårta från gårdagen, Lite ångest då jag sedan julens goda dagar lyckats lägga på mig alldeles för många kilon. Men ett gymkort på det så ska vi nog få bukt med det.
.
Vill du som bloggare bli bjuden på event, produktlanseringar, modevisningar etc? Passa då på att anmäla din blogg till Mgroup redan idag.