17:00 tas det hål på hinnorna =)

Halloj, tack för alla underbara kommentarer - gud så kul att komma in och läsa :)
Åkte in klockan 10 som sagt, fick ligga med ctg kurva men under en timme hade jag typ 2 sammandragningar som inte kändes alls, mindre än jag haft på hela veckan haha så det var lite surt.

Eftersom att inget vatten läckt så som det brukar göra vid vattenavgång så kom de fram till att det måste varit den yttre hinnan som gått sönder för jag var hundra på att det var vatten och inget annat. Det sploshade liksom ner direkt på golvet.

Jaja - då var vi bombis på att vi skulle bli hemskickade och bara vänta igen men efter läkarkollen som vi skulle till klockan 14.30 så sa hon att bebis låg vääldigt långt ner och jag var öppen minst 5cm så vi fick välja på att vänta på "ledig plats" eller återkomma klockan 17:00 så tar de hål på hinnorna för det är tydligen på G här.

Gissa om vi är glada ! Snart har vi lille killen här =) 

Mercedes har det jättebra hos mina gudföräldrar och det är så otroligt skönt att de ställer upp nu så slipper man oroa sig för det.

Hah!

Tacka vetja fullmånen, gissa vems vatten som gått ;) Dock inga värkar än så vi ska in klockan tio imorgon bitti om det inte startat av sig själv =)
*Happy happy*
Dock en smärre chock då jag trodde att jag typ pissade ner mig själv -big time haha.

30 Januari och fullmåne :)


Yepp nu är det fullmåne minsann så idag tycker vi här hemma att lillkillen gott kan titta ut :) 
Inget tvång men det skulle vara väldigt uppskattat och lite extra roligt just för att det sägs att det är fler vattenavgångar vid fullmåne.

Ikväll är det tacos på menyn, jag är inte så jättehipp på det normalt men idag kände jag mig sugen på det till Mats stora förtjusning hihi.
Blir annars en "vanlig" tvkväll för vår del, vet inte om det går något bra på tv annars åker vi kanske och hyr en film istället.