- För att det är dags nu

 
                                 Bröderna ♥ Henry i body från Gucci, Jeans från Newbie.

Dagen spenderades hos Elsa - mästerkocken! Väldigt skönt för både mig och Leon att få komma ut lite då vi var inne hela gårdagen.
Jag måste verkligen komma igång och röra på mig nu för jag trivs inte med de kilona jag ligger plus nu, jag är alldeles för bekväm och glad i god mat så att banta är inte ett alternativ. Däremot är jag helt på för att motionera och träna. Mitt knä bestämde sig sådär lagom trevligt för att hoppa ur led härom dagen och det är fortfarande svårt att böja knäet eller ha det rakt utan att det gör ont så det blir en mjukstart med en lite lite längre promenad imorgon. 
Nu väger jag 64,5kg till mina 179cm - Målvikt ... nej det har jag nog ingen men bort med fett och i med muskler säger vi! Heja mig! 

 
 
 

- För att det är både bra och mindre bra

     

Sitter här och blinkar, en dum ögoninflammation som gör att jag ser jättesuddigt och som vägrar ge med sig.
Har världens bästa man som handlar och lagar mat för att sedan ta hand om läggningen av pojkarna. Jisses vilket lugn när Mercedes inte är här haha, normalt har jag en liten dam här hemma som pratar non stop. Jag vet ingen som är så tyst och blyg runt andra och inte heller någon som pratar lika mycket som henne. Min kära dotter.

Dagens plus är att jag vunnit en tingelingtröja hos Mgroup, känns lite extra rolig då jag missade förhandsvisningen av filmen. Fick även lite roliga paket som jag beställt så nu är julklappar till Henry och Mercedes klara - bara lite kläder till båda som behövs men leksakerna kan jag bocka av.

- För att jag samlar energi

                       
Henry tar igen sig efter sitt skrikkalas igår kväll och Leon sitter uppkrupen i mitt knä iförd storasysters klänning. Mysfaktorn är hög och jag har precis fått upp energin efter att ha suttit i soffan och läst böcker för L och gäspat om vart annat. Försöker att variera det med nya böcker men i slutändan så sitter jag ändå där och gäspar, ja vad gör man inte för barnen ;)
Nu har jag lite jobb att göra!