Its gettin´ hot in here!

Det är så sjukt varmt just nu, Mercedes ligger i mitt knä och klibbar av värmen, haha. 
Ska snart bära in henne i sovrummet och jag är jääättesugen på en kopp te men kanske lite dumt att dricka det nu när det är så varmt.

M saknar oss idag, haha. Han har skickat jättemånga sms och så stod han 500meter bort och vinkade till oss när vi var på balkongen :)  Man kan se hans jobb från vårt hus - bara lite träd i vägen men ändå har han lite separationsångest ;)
How cute.

090630

Trodde att ja skrev imorse men de hade jag uppenbarligen inte gjort ;)
Vi har varit nere och handlat - bara lite nödvändiga saker som mjölk och bröd , inge speciellt med andra ord.
Sen var vi och matade fåglarna igen. Mercedes blir så glad när hon ser parken , hon pekar och skrattar när hon förstår att hon snart ska få se på fåglarna.
Jag försöker vänta in de söta änderna för de springer allt de kan medans måsarna flyger och skriker - gillar de inte alls. De gör de så orättvist för de små kämpande änderna ju. 


Imorse satt hon och åt på ett äpple under bordet :)

Idag fick hon ha på sig sin "sommarsuit" från Molo, dock var den alldeles för stor, men men.

Rabarberpaj - finns det något bättre?


Så här sött låg min lilla tjej igår kväll innan det var dax att sova.
Och imorse var det mys på balkongen och vi sjöng "imse vimse spindel", (ignorera min underbara morgonfrilla men luggen var i vägen så då satte jag upp den..)

Nu sover lilltjejen och jag ska snart ta en kopp te, rabarberpaj  - Y u m m i e - och sen ska jag läsa en bok som jag precis börjat på. Finns inte mycket på tv och det är så mysigt att ligga och läsa , tycker jag iaf. De flesta jag känner tycker att det är skittråkigt med böcker.

Älskar sommaren! =  Isglass, jordgubbar , sol och bad. Underbart!