- För att det var Leon till vänster

                                                              /Orginalbilden
 
Kul att se vad många av er gissade, både här och på instagram [MatildaMilano på ig]. De flesta av er hade fel hihi, och jag vet inte riktigt om spekulationerna över hennes hand stämmer, tror inte att jag rört den mer än att leons hand hamnat lite över vilket den ändå hade gjort irl ;) 
Att ena foten verkade saknas var det dock ingen som reagerade på haha! 
 
Vi hade planer inför valborg med middag för att sedan titta på brasan, dock spöregnade det här och imorgon är det tidig uppång som gäller så vi hoppar över valborg idag och satsar på att mysa framför brasan nästa år när det förhoppningsvis inte regnar.

- För att övning ger färdighet

     
Jag försöker lära mig Photoshop CS6, möjligheterna är oändliga men för en total nybörjare som jag själv så är det en hel del att lära. Jag tittar på tutorials och googlar mig fram steg för steg.
Vi har kollat in djuren på kolmården via deras live webcam, noshörningarna är favoriterna hitills men jag ser mest fram emot delfinshowen imorgon! Funderade lite över hur vi gör med vagnar till barnen, har för mig att man kunde låna en skrinda där? Så kan vi ta strollern och bärsele till Henry, åh jag vet inte.
 
Kan ni gissa vilken Leon på denna bild ovan som är inklippt? 

- För att det var måndagen som kom och gick!

      
                                  /Idag har Henry tränat lite på nyptekniken.
 
Det är en ny design på bloggen, ser ni den inte så tryk f5. Det är dock inte klart då det krävs en hel del finputsningar och ändringar. Jag vet inte riktigt vad det var som hände men vips så var måndagen förbi, en timme kvar tills M kommer hem från jobbet och då ska det börjas laga mat, bada barn och få dem i säng. Vi har inte gjort många knop idag, lekt med lera, lagt pussel, radat upp bilar på en rad. Legat i sängen. Det härligaste som finns är när man får lägga sig med alla tre i sängen, sådär lagom kaotiskt när de börjar klättra på en men ack så mysigt.
 
Just nu längtar jag efter en kopp kaffe. Kaffe är godast på kvällen av någon anledning, jag klarar knappt av att dricka det på morgonen, lite lagom udda.