- För att vi har shoppat till bebis!

Det har inhandlats en hel del nytt till barnen i veckan, det mesta på rea så jag är glad att jag väntade med att handla för mycket till H :)  Finplagg från Mexx, fina vardagsplagg från Lundmyr, Joha och även ett märke jag precis fått upp ögonen för - Reflex. Så sköna plagg men lite korta i kroppen dock.
Utöver detta på bild så var det 2 jackor och 2 overaller från Didriksons resp Lundmyr, riktigt nöjd med mina köp! 
Jag hade även turen att vinna ett presentkort på 300kr att shoppa Ebbe för hos Annika, så än är inte skåpet fullt!

- För att vi ser fram emot 2013

                       
Dagarna går fort när man har roligt, finaste Sandra m familj kom över hit för bus och lek och på kvällen bestämdes det att jag och barnen skulle åka dit för middag. Mysigt och välbehövligt då man kan bli bra trött på att vagga runt med H här hemma. Han trivs ypperligt med att socialisera sig med andra och är inte lika gnällig då ;) 

Idag har jag gått igenom nyårsoutfits för barnen samt mig själv, nyår är enligt många överskattat men själv tycker jag att det är en av de bästa kvällarna på året. Gissa OM jag ser fram emot kvällen! 

Jag har en tävling i samarbete med Teutonia som äger rum på instagram - Matildaeva - tävlingen avslutas ikväll och tävlingsreglerna är enkla så in och tävla! 
Som alltid så kontaktar jag vinnarna direkt så ni missar inget.

- För att vi växer

      
      
Jag har varit så dålig på att fota H varje månad bredvid nallen. Högst upp är H drygt 3v, nere till vänster  och andra bilden är han nästan 2 månader, nere till höger är tagen idag - han blev 4 månader för lite drygt en vecka sedan. 
 
Nu närmar sig det nya året, det är med blandade känslor då det innebär att Henrys operationsdag kommer allt närmare. Den 14:e åker vi upp till Uppsala och checkar inte ut förrän den 21:a igen, vi får ta dagarna som de kommer sedan och till dess njuter vi för fulla muggar.