- Lillebroster.

    
De här ubersöta
byxorna fyndades för 35kr på KappAhl. Det visade sig i kassan att de var nedsatta i pris och så 25% rabatt på det. Kanon ju!
Mats tyckte att de var pojkbyxor medan jag anser att de är flickbyxor. Alltså är de unisex haha. Blir hur som helst jättesöt med vita strumpor och en vit body till. Jag har drömt tre gånger nu att det blir en pojk, och igår kände både jag och M den lilla för första gången.
En vecka kvar till rul, jag är inställd på att bli flyttad då eftersom att jag redan nu har fått 3 olika datum men bör ligga runt v 21 +/-.

- Hallonsmoothies:.

    
Innan barnen
gjordes i ordning för läggning blev det lite lyx i form av hallonsmoothies. De slank ned två hela koppar var för barnen så jag tar det som att de gillade det. Smootthies blir det definitivt mer av nu mot sommaren. De har även idag spenderat största delen av tiden ute och det gör så gott för sömnen sen kan jag lova. Nu blir det en kort prommis med Daphne så jag orkar hålla mig vaken för en film och sen hade jag tänkt bleka tänderna. Praktiskt värre att kunna göra det hemma i soffan.

Hoppas att ni haft en härlig helg ღ

- Underbara S ö n d a g

                   
Barnen är ute
med M, själv sitter jag i soffan och snörvlar. Förkylningen kunde verkligen inte kommit olägligare men jag hoppas på att jag kan jobba i veckan ändå för mina förkylningar har en tendens att hänga kvar i veckor när de väl kommit igång. Ikväll ska vi iväg till mamma/mormor på middag men först är det gympa för Mercedes. Jag tröstar mig med gårdagens bakning, chokladbollar, äppelmuffins och hallonmuffins. Inte alls så tokigt.