<3

        
Lillebror som växer på men denna gång vet jag knappt vilken vecka jag är i, det hinns liksom inte riktigt med att hålla koll på sånt men nu blir man påmind om att man faktiskt är gravid varje gång man tittar ner för där är ju en lagom stor bebismage!

Vilken månad är man i om man är i vecka 28 föresten ?  Är det 6 eller 7?

Det var en period då jag var tvungen att springa upp på toa varje natt men det var bara under någon vecka och sen dess så har jag fått sova hela nätterna, riktigt skönt! Halsbrännan motverkas av Losec Mups men som tur är så besöker inte halsbrännan mig varje dag och när foglossningen inte hämmar mig så mår jag som en prinsessa!

M och jag pratade "bebisnamn" igår, Han strök Charlie, Wiggo, Levis och Noel haha. Gud så svår han är men det ska ju vara ett gemensamt beslut såklart. 
De tre namnen vi har kvar nu är alltså; 

Leon
Matteus
Jonathan 


ALLA andra har han sagt blankt nej till, hade jag varit ensam att bestämma så hade namnlistan varit låååång nu haha så kanske är det bra att någon kortar ner det iallfall.
 
Så vad tycker ni - Vilket är finast?

D u m m a !

Dumma ellos, hämtade ut ett par byxor som legat på posten i över en vecka (Avierna kommer ju inte fram!)
Och sen när jag väl får dem så har de skickat i storlek 42? Ringde iallfall och undrade hur lång tid det skulle ta innan jag fick de i rätt storlek och då svarar hon som att det vore helt självklart att "Nej alla är slutsålda"..
T R E V L I G T !  Det är ju inte MITT problem? Eller jo,. nu är det ju det för det är jag som måste springa ner på Ica och skicka tillbaka dem..
Hur svårt kan det vara att lägga i ett par byxor i en påse liksom?  Dumma dumma!

Jaja, nu är iallfall M på väg hem från jobbet =) *Lycka* Jag har "pluggat" och Mercy sover i sin säng så vi ska se rysare även om jag garanterat kommer att blunda 80% av filmen.
Sen ska jag få honom att tända ett ljus och sätta i pumpan också, det har jag inte vågat göra innan haha.
Rädd att den ska börja brinna eller något sånt udda.

Sorry för den dåliga bilduppdateringen men så blir det ibland ;)