- Dont cry beacause its over, smile beacause it happened.

    
- Mobilbilder men ni ser ju hur fint det är, har tyvär inga andra bilder vilket är lite synd men ni måste åka dit. 

28-29 december spenderades på Nynäs havsbad. En spa-anläggning ute i vackra Nynäshamn. Vi bodde i en lyxig svit med utsikt över mälaren (?). Huset med grönt tak är själva "poolhuset" med inomhuspool och relaxavdelning. Varma tunnor ute, bastu och några dopp i det iskalla vattnet gjorde min dag till en minnesvärd sådan. Jag som inte ens badar på sommaren (och hajskräck på det) trodde aldrig att jag skulle våga slänga mig i iskallt vatten men det var faktiskt helt ok, nästan lite roligt. Men man måste nog vara på rätt humör också, och med rätt sällskap ;)
Kvällen spenderades i restaurangen, trerättersmiddag, goda viner och en ostbricka på det, behöver jag säga mer? Ett fantastiskt dygn helt enkelt! 

- Ett fynd är något man egentligen inte behöver till ett pris man inte kan motstå.

    
Reor stressar mig, på riktigt. Och av någon anledning hamnar jag ändå bara bland nyheterna. Reashopping på nätet gillar vi dock, lugnt och fint. Ingen trängsel och så ligger det ett fint paket i brevlådan sen.
De röda byxorna från Tutto Piccolo som jag bloggade om tidigare finns nu på rea såg jag, och den röda kappan, också från TP är också nedsatt i pris. Så fina och superkvalité! Finns hos Brandsforkids mellandagsrea