- För att jag funderar.

    
    
-Våran tokunge ala Pippi. Badet idag var ingen hit direkt, han är verkligen lik sin mor på den punkten och har då aldrig gillat att bada medan systern hans är en riktig badanka så nöjer han sig med ett snabbt dopp för att sedan värma sig i min famn och titta på istället.

Jag har blivit välsignad med halsbränna, har man inte haft sån mysig bränna i halsen så går det inte att förklara utan att det låter överdrivet. Som tur är har jag bara fått det någon enstaka gång men köpte ändå tabletter mot det nu för att se om det hjälper. Men att tugga stora tabletter som sväller i munnen är nästan värre än själva halsbrännan (men bara nästan). Någon som har ett tips på något som inte är lika... ansträngande att få ned?

Det sägs att om man har mycket halsbränna så får bebis mycket hår, M föddes med en röd kaluffs och L hade lite lite svart fjunigt hår - något som han sedan tappade och levde som en riktig flintis ett bra tag innan lockarna kom ;) Det ska bli så spännande att få se bebis, jag är så nyfiken på vem som snart kommer komma som en lika självklar del till vår familj som M & L var då de föddes.