So long

Ännu en underbar dag, om man bortser från att morgonen gjordes redan klockan halv sex idag. 
Nu ska jag iallfall hoppa en snabbis in i duschen och sen ska jag till stan och träffa Sally, hon och jag träffades för första gången i Gambia för snart 5år sen och vi har därmed en hel del sjukt roliga minnen tillsammans.
Vi är väldigt olika men ändå lika om man säger så.

Alone at last

         
Alla sover, otroligt skönt att bara sitta och göra ingenting alls.
Nästan så att det blir lite tråkigt men det lär jag ju ta tillbaka att jag sagt om någon timme.
Funderar på om jag kanske skulla ta och slänga in ett videoinlägg någon dag, vet iof inte hur stort intresset är för det och sen har jag ju inget vettigt att säga heller. Kanske på barnen då?
Oledoledoffar på det senare.

Rappa takter!

Suttit och hållt på med räkningar, inge roligt men tyvär väldigt nödvändigt och nu är jag lagom trött i skallen. Kanske dags för frukost ;)
Idag kommer barnens farmor och farfar hit, närmare bestämt om bara någon timme så det gäller att rappa på nu när både jag och Mercedes ser ut som små troll, ett är dock väldigt mycket sötare än det andra.
Leon har ju en pinsamt lätt frisyr än sålänge, bara lite små gulliga fjun som täcker huvudet men en vacker dag kanske det pryds av dreads, skulle vara hur coolt som helst!

         
Mercedes har sin egna lilla bebis som hon matar i sin stol, ammar (!), vaggar, kör i vagnen... ja ni fattar. Hur sött som helst
:)