- Nellypaket!

         
         
Sally var här i lördags och tog några bilder på kläderna från Nelly, sen älskar hon att redigera så jag har fått en riktig powermakeup som ni kan se haha. Den översta måste jag kolla upp vilket märke det är och den nedre är från French Connection.

Som svar på kommentaren över varför jag har rosa och lila på en kille när det finns blått,grönt och brunt.

    
Båda mina barn har kläder i alla regnbågens färger, jag tycker att de klär bäst i färg.
Leon som är lite mörkare klär bäst i rosa och Mercedes med det rödlätta håret passar bäst i grönt. Det har aldrig slagit mig att Leon inte skulle kunna ha något bara för att det är en viss färg. Spets osv - där går min gräns för vad som är unisex men det har ju inte heller M så mycket av.  
Att folk kanske får för sig att Leon är en tjej gör mig inte så mycket, det känns väldigt trångsynt och 50tal att ens skriva en sådan kommentar. Så på din fråga över varför han ibland kläs i rosa och lilafärgade plagg så kan ju jag passa på att fråga - Varför inte?
Leon är ett BARN och har barnkläder på sig. Punkt.


- Drömmar...

    
Dessa fina örhängen hittade jag på H&M, helt underbara och som med allt annat hos H&M - till ett lätt överkomligt pris.

Jag har precis hämtat barnen från förskolan, Mercedes hade drömt att hon och L hade klättrat på ett berg på förskolan och därför var hon inte helt bekväm med att L ockå skulle följa med till förskolan idag för tänk om han ramlar igen - precis som han gjorde i drömmen. Hon är antagligen för liten för att veta att det var en dröm också så jag förstår att det måste ha kännts lite knepigt för min lilla trollunge.