Hallonmuffins!

jag sov några timmar, vaknade vid 9, nu är jag piggelin och har precis gjort hallonmuffins.
Såg några äta muffins på tvn och då var jag också tvungen att ha det såklart.  
Impulsiv var ordet. Sicken lyx för M att få nybakta muffins klockan 11 på kvällen.

Här är det meningen att det ska vara en rubrik

Dåligt med uppdatering idag men har inte haft så mycket att skriva heller ;)
M stannade hemma idag iallfall, så ikväll lägger jag mig tidigt och hoppas på att var utvilad imorgon istället. 
Vi ska även försöka se till att vaccinera Mercedes nu under veckan, svårt att veta vad som är rätt och fel men nu är det bestämt iallfall. Sen får vi se vad vi gör under resten av veckan, M ska ju tillbaka till jobbet imorgon så det blir jag och lillskrutten. 

Imorgon är det 1a december - Va ?? Snart är det julafton, nyår & sen är det beräknat datum för lillkillen att titta ut, jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen.

Sista novemberdagen.

Natten har varit riktigt pinig då jag inte kunde somna försen 4, M var så underbar och masserade ryggen då varken alvedon eller värmekudde hjälpte speciellt mycket. vaknade efter en timme och fick ta en till alvedon till och sen försöka somna om så några timmar fick jag ju iallfall men det är så surt att behöva ha förvärkar så pass tidigt när de ändå inte "gör något".

                     
                                                             Lilla Mini <3

Har suttit och uppdaterat lite i "julkalenderkategorin", Förra året var det rena rama julafton varje dag då det damp paket ner i brevlådan titt som tätt. Hoppas på att fynda lika mycket detta år så kanske jag slipper springa runt på mellandagarna och leta kläder till Mini och Mercedes, för hennes garderob ska också uppdateras lite - lagra upp med större storlekar osv.