- Min Stjärna!

    
Mercedes fastnade för ett stativ med en mikrofon inne på BR, där stod hon och sjöng "lilla snigel" medan Leon stod och var helt lyrisk över Pippis apa Herr Nilsson.
Barnen har ännu inte lärt sig att man faktiskt kan köpa saker inne i leksaksaffärerna, de tror att man går in dit och leker och sedan vinkar hejdå till alla leksaker. Men den dagen de börjar böna och be om leksaker inne i butiken så tror jag att jag kommer ha väldigt svårt att säga nej. Hur gör man för att inte skämma bort barnen när man egentligen skulle vilja ge dem precis ALLT.

- Om mina fötter bara var liiiite mindre.

    
Dessa ursöta minnetonkainspirerade skor såg jag igår på H&M, tyvär är det inte ett ställe som jag skulle kunna tänka mig köpa barnens skor på men gud så söta de var. Det finns en jacka i samma stil men Mercy ratade den haha. 179 riksdaler får man betala för dessa på H&M.

- 27 Februari 2011

      
Vi har varit
en sväng till Stinsen, Leon fick en Iggle Piggle nalle från favoritprogrammet " I drömmarnas trädgård" och Mercedes fick nya kläder trots att jag senast igår konstaterade att de inte behövde nya kläder - Men det är svårt att låta bli när vårplaggen strömmar in i affärerna.  MEN å andra sidan så har faktiskt Leon fler kläder än henne då han tar över allt hon växer ur.
Efter det droppade Mats av mig hos Linda och jag och Leon spenderade någon timme där, nu vilar Leon och Mercedes leker i rummet så jag ska passa på att njuta lite av lugnet :)