Fobier

         
Det var en fluga här hemma igår, eller ett kryp med långa vingar och liten kropp. Som flög så där ryckigt som att den inte vet vart den ska och inte riktigt kan flyga heller.
Jag har fått någon konstig förbi för kryp och jag låg där med mina två små barn bredvid mig - de höll precis på att somna och jag får panik för att det flyger en liten ryckig sak vid våra huvuden. Inte bra. 
Och så gjorde jag illa någon nerv i ryggen när jag skulle fly under täcket haha. 
När jag var mindre så gillade jag kryp, nu tycker jag att de är lika läskiga som vissa känner för te.x bin och getingar. (jag har inget emot just dem konstigt nog) 
När jag var ute i parken på kvällen en natt så var det fullt med grodor hoppandes på marken, jag började grina - så hemskt tycker jag att det är. Jag vill verkligen inte att det ska smittas av på barnen men jag vet inte heller hur man kommer över en fobi, att bara vilja räcker uppenbarligen inte.
Har ni några fobier?

Dags för mat?

         
På Bvc idag så pratade vi lite snabbt om mat, fick frågan om jag snart hade tänkt introducera mat för honom då 4månaders dagen närmar sig med stormsteg.  Som det känns nu så har jag ingen brådska ALLS så jag kan gott vänta tills han är åtminstonde 5-6 månader och kan sitta stadigare. Varför krångla till det mer än nödvändigt för lära sig att äta lär han ju göra även om han börjar på 4månaders dagen eller 8 veckor senare.
Kanske får jag något ryck när han är 4 månader men som det känns nu så.. nää..
De blir stora alltför fort, och med en liten som var stor redan från start så vill jag ha honom som snuttande bebis ett tag till.

Leon har fått feber av vaccinet, jag försökte med suppar (i rumpan på stackarn) men nej det gick inte så bra om man säger så. Flytande Alvedon slukade han däremot så det kör jag på nu och förhoppningsvis fungerar det bra det med. 

Still sleeping...

Haha men seriöst är det normalt att barn ska sova så mycket som mina gör? :O 
Men här har ni bildbevis på att ena barnet varit vaken ett litet tag tidigare idag iallfall haha.  
         
I en rosa body, Mats tycker inte alls om den. Vet inte om det är för att den är rosa och för att Leon är en pojke eller för att han helt enkelt inte gillar den.
Jag själv tycker att den är jättefin :) Och Leon passar i rosa, vem har egentligen utnämnt den färgen till en tjejfärg?  Tycker ändå att han ser ut som en pojke, lika mycket som Mercedes ser ut som en tjej i sin gröna mössa. 
Jag ska prova att pressa in min dotter i den lilla bodyn och sen fråga vad han tycker, han kommer inte fatta att det är samma men jag är rätt säker på att jag kommer få svaret att den är fin ;)