Allt jag vill ha är friska glada barn

Spykalas igår kväll med båda barnen, Leon spydde för att han fick för mycket i magen antagligen och varför Mercedes spydde några gånger på kvällen vet vi inte.

Jag tyckte så hemskt synd om henne när hon kom upp från sängen med spya i håret och halvskakade då hon inte riktigt förstått vad det var som hade hänt, andra gången så grät hon och sa Aj aj aj aj och då ville jag nästan börja böla jag med för jag tyckte så synd om henne. 

Men inge mer har iallfall hänt efter det *peppar peppar* och jag har storstädat hela lägenheten, och är inne på min tredje maskin tvätt nu - alla täcken, kuddar, lakan, handdukar, kuddfodral, kläder mm måste tvättas idag. 
Nu ska jag äntligen få fixa lite frukost/lunch, det har inte riktigt hunnits med nu men jag är bara glad att Mercedes inte mår dåligt längre, så jag städar gladeligen.

Idag blir min lilla bebis 4 veckor, och eftersom att det är den sista februari så blir det här hans "månadsdag"  =) Hur galet mycket jag älskar mina barn kan jag inte ens beskriva i ord.

Det blidde inte riktigt som vi tänkt oss...

Det blev inte riktigt som vi tänkte oss idag, Ujn är försenad till i slutet på Mars och jag vill iallfall SE den innan jag bokar och betalar, Han lär bli så stor att han inte riktigt får plats i den minimala liggdelen till Ujn heller så vi lär köpa den utan liggdel och vänta tills han kan ligga med lift i sittdeleln eller så. Liggdelen kostar ju trots allt en del den med.
Under tiden har vi nu köpt Babytravels vagn, inte helt hundra nöjd med hur allt blev men priset var bra och andrahandsvärdet är relativt högt så vi förlorar inte så mycket när vi säljer den, så jag ska förhoppningsvis inte behöva dras med den här vagnen en längre tid men lite dumt känns det att vi köpte BTn nu när jag inte riktigt gillar den, funkar gör den iallfall och den fanns här och nu så då slog vi till och kan släppa vagnpaniken ett tag och sen ta det lite lugnt med att få hem Ujn.
           bild - google

Blidde inga skor heller då det verkar vara ballerinaskor och Tygsneakers som är inne nu - inget för snöslask så jag släppte den tanken rätt fort när jag såg utbudet, jag hatar att pröva skor och vara i skoaffärer öht så på ett sätt var det skönt att slippa haha. 

Leon fick iallfall 3 bodysar och ett par byxor och Mercedes fick ny fingerfärg så 2 av 4 klickade iallfall.

         
Leon är i behov av kläder i storlek 62 (56 räcker inte länge till nu ;) ) - en glad mamma som får uppdatera i garderoben alltså :)