"Dagens Outfit"Invigning av hennes klänning från L.O.G.G (H&M) under det hade hon rosa trosor med hjärtan från Name It
Tycker hon vart jättesöt i den ;)

Xist

Snart öppnar Xist! En öppen förskola för unga föräldrar 14-22år. Jag gick där på föräldrarutbildningen och tyckte det var jättebra, och skönt att vara med andra som var lika gamla.  Den 12.e öppnar dom men jag får se om jag går dit med lillan.

                                      

-Ung mamma?-
Jag vet inte riktigt om jag ser mig själv som speciellt ung mamma. Det är många nu för tiden som får barn när dom är 17. inget onormalt med det inte. Min mamma blev gravid med min storebror när hon var 16, han föddes när hon var 17. Så jag var ju faktiskt ändå några månader äldre än min egen mamma xD

Jag ser mig själv som en mamma, en mamma som älskar mitt barn lika mycket som andra mammor älskar sina barn. En mamma som kämpar för att ge mitt barn den bästa möjliga uppväxten,
Och en mamma som alltid får ett litet sår i hjärtat varje gång mitt barn gråter.

Snart bär det av ;)

Säger man så? Snart bär det av ? Fånigt ord, men men..
På söndag är det iallafall bestämt att vi ska åka, första långa bilresan med bebis. Eller lång och lång, det tar tre timmar. Men det ska nog gå bra!

Jag vann precis en budgivning på en body och ett par byxor från IdaT på tradera.  Nypris för båda två är ca 400 men ja får det för nästan halva priset! Kan det bli bättre?  :)

De är i storlek 6 eller 8månader tror jag, minns inte riktigt men dom är stora iallafall.
En investering i framtiden ;) 
Men fan jag måste sluta köpa så mycket!!! Det här är inte bra.....