- Ut med gammalt och in med nytt.

    
Jag bor i min "kavaj" från Lindex. Love it. Den var bara SÅ Matilda, det är dock dags att göra en inventering i garderoben. Det är så mycket som jag inte kan använda längre att det nästan är deprimerande. Bloppis? 
Ut med det gamla och in med det nya, ett bra avslut på året. 

Nu har vi bokat en resa till London också, bara jag och min fina Sally. Ser verkligen fram emot det, vi kommer ha så kul som bara hon och jag kan ha. Att omge sig med personer som faktiskt ger energi och inte tvärtom är viktigt. Jag har aldrig haft en tråkig sekund med den kvinnan och hon kan få ned mig på jorden ibland när jag är ute och svävar.

- När det går bra.

    
Den här dagen läggs till i högen för "effektiva dagar", jag älskar såna dagar. Det ska kännas att man lever och jag har i vilket fall tagit igen måndagen som gick lite väl segt. Barnen sover och jag har pysslat lite med Mercy innan hon la sig, mor och dottermys. Ovärdeliga stunder, men nu tog jag helt slut.
Imorgon dyker en tävling upp på bloggen, inget mindre än biljetter till Disney on ice! Har aldrig sett det live tidigare men nu längtar jag till Januari, och jag vet en viss liten dam som kommer bli helt till sig av lycka. 
 
Imorgon ska M på bio med förskolan och barnen ska lämnas 8.30, sen får vi se vad dagen bjuder på.        
    
Pärlor är perfekt till adventskalendern, 14kr för en påse på Br!