Hur gör ni?

             
Jag är lite dålig på att variera maten, och när det kommer till Mercedes så vill jag ju att hon ska få i sig en varierad kost. Vi försöker att ge henne frukt varje dag, det är lite sämre med grönsaker men det är något vi jobbar på ;)

Har ni något tips på enkel lagad barnmat, mellanmål osv?
Är inte så fanatisk över att det måste vara ekologiskt, kravmärkt och allt sånt - så alla tips mottages med glädje =)

H&M

   
 
Utöver det så köpte jag Benvärmare, knästrumpor, leggings och strumpbyxor till mig, + en tröja som den vita, fast i lila också (Till Mercedes)
Brukar inte köpa mammakläder - bara jeans - men den lila tunikan/blusen i mitten var ju så fin! Tänkte hänga in den i garderoben tills man har en riktig kula men när jag prövade den så såg det helt okej ut även utan en stor mage =)

Sista dagen i juli...

Mercedes somnade klockan 8 igår kväll och vaknade ändå inte försen 10.30 (?!)  
Är hon utan sina rutiner någon dag då rubbas allt med sovtiderna, men jag klagar då inte på sovmorgonen - mest det att hon förmodligen blir trött runt 17-18 nu istället och om hon somnar då så blir allt helt fel .

Lillis och M sitter på balkongen, hon kör runt med sin bobbycar och pratar med alla som går förbi nedanför och jag väntar på att kaffet ska bli klart. 
Är lite förbryllad över skostorlekar, känns som att hon växer ifrån hennes skor som passade för någon vecka sen,. Får ta henne till någon skoaffär och mäta ordentligt så att det blir rätt, för jag vill ju verkligen inte att hon ska gå i för trånga skor!