- Snart är det påsk!


Mamman i familjen skulle inte tacka nej till ännu en matta från Pappelina, denna till höger i guld hade varit fin i sovrummet. Påskgodiset serveras fint i skålar från Iittala, sen är de klassiska Kivisarna även fina i gult. Perfekt påskpynt för den som inte känner för att ha kycklingar dinglandes överallt. 

Molnfilten från Gunilla Axén är så rätt den bara kan bli, jag älskar molnmönstret men då det finns så otroligt mycket fint så blir det svårt att välja och slutar ofta med att jag i slutändan ändå inte lyckas sålla bort något. En vacker dag kommer en molnfilt ligga i barnens sängar det är då säkert. När är oklart ;) Barbapapa, Lipfish och ännu mera moln hittar du på Barnshopping.se, ett tips är att använda sökfunktionen för att få fram allt gult eller allt med moln på te.x.

Har ni börjat fundera på vad ni ska lägga i påskäggen?

- Stöten Sälen

         
      
Vår weekend kommer att spenderas i Stöten i Sälen. Vi har fått höra att det är kanonväder och vi ser fram emot en massa snö, sol och att se ungarna med skidor på fötterna för första gången. De har en massa olika aktiviteter man kan hitta på om det visar sig att vi kanske inte är några höjdare på skidor. Jag är bla rätt skraj för att åka nerför, jag har aldrig riktigt fått koll på hur man får stopp på sig själv när man fått fart vilket är rätt bra att kunna ;)