- Check!

    
Något jag saknade under tidigare spädbarnstider var en amningskudde, istället fick jag vid varje amningstillfälle -vilket var ofta- bulla upp med kuddar för att inte få ont i axlarna. Nu har jag lärt mig av misstagen och införskaffat mig en kudde!
Pumpen vi köpte då L var bebis har vi gett bort så en ny sådan var ju också behövlig. Det känns bra och den här gången köper jag bara saker jag vet med mig att jag kommer använda. 
Vi skippar därför babygym och köper te.x salvor mm vid behov och skaffar inte ett apotek hemma när man sedan får slänga hälften. (Babyolja kommer vi däremot ha, fungerar till det mesta)
Var det något ni tyckte var "onödigt" att köpa på sig innan bebis kommit och vad klarade ni er inte utan? Goda råd tackar man aldrig nej till :)

- Älskling ♥ All over again

    
Eftersom att den lilla inte har någon chans att posera i sina fina kläder så får det visas upp på en galge istället.
Jag gav bort allt efter Leon annars så hade bebis haft en hel drös med Lundmyrplagg vid det här laget då h*n fått ärva från båda M och L. Mössan har jag kikat lite extra efter när vi varit ute, den var given redan från start då det var favoriten när L var liten, och lyckan total när jag såg denna body då den är "förbättrad" med muddar och en extra rad knappar i grenen så man kan använda den länge. Smart! Det i kombination med att de faktiskt håller tvätt efter tvätt avgjorde saken - Detta är ett MÅSTE, Även om jag så skaffar 11 barn så ska varje unge ha ett sånt här set ;)

- Dagens Mama

                         
Kavaj funkar alltid
, måste införskaffa en svart känner jag.
Mår lite halvskumt, undrar om det är stressen kanske. Har rätt många bollar i luften nu och måste dessutom se till att boka in en synundersökning då jag så ofta har ont i huvudet nu och får svårt att koncentrera mig när jag jobbar om dagarna. 
 
Ikväll är det jordgubbar och grädde igen i soffan framför Despan och GCB, vi fick en stor låda svenska jordgubbar och det tackar man ju inte nej till precis.

Har ni sett att Mirka från familjen annorlunda nu väntar sitt 12de barn!? Här tycker man att 3 är många men 12, där snackar vi, Kvinnan måste ha superkrafter. Grattis till fam norrström!