- Leon Matteus 1 År!

      
19:24 den 31a Januari 2010
föddes vår Leon Matteus och överaskade oss med en vikt på 4670gr och 55cm. Nu har han hunnit växa sig till hela 80cm och väger 10kg - en älskad bror och en älskad son.  
Tänk att det redan gått ett år, Grattis min älskade unge!

- Pip Intrade

    
Denna tapet vill
jag få upp på ena väggen i Mercedes annars helvita rum. Den är från Intrade och är så otroligt fin! Det var svårt att få en bra bild men den är jättefin i verkligheten och passar perfekt till den stilen jag vill få till i barnrummet.

- De avlöser varandra.

Det här känns ju nästan lite som ett skämt. Leon har inte spytt sen igår och febern försvann då också, nu är han istället riktigt dålig i magen men pigg och leker som vanligt. Jag vet inte om det varit jobbigast för oss eller för Leon då vi inte kunnat sova av oro. Vi var inne på Astrid Lindgrens sjukhus med honom men alla värden såg bra ut.

Men för någon timme sen så spydde Mercedes och har nu hunnit göra det tre gånger. Hon var magsjuk för bara någon vecka sedan ju! 
Hennes mage har tömt sig rätt fort så jag tror inte att detta kommer hålla på länge för hennes del. Nu håller vi tummarna för att vi klarar oss, mitt bland all flyttkaos här hemma så känns det verkligen som att detta inte kunnat vara med opassande.