- Tävla om chansen att ta med hela familjen på sommarlovskryssning!

 Grattis till Nadja Rutström som drog hem vinsten denna gång
& ett stort tack till Birka Cruises!
 

Ni har väl inte missat att Birka har ett spännande sommarlovsprogram?! De söta och charmiga Minionerna Tim & Jerry från filmen Dumma Mej underhåller barnen ombord hela juli t o m 11/8. De ordnar med designstudio där familjer kan designa egna t-shirts, skattjakt, ansiktsmålning, dansbus , karaoke, filmvisning av Dumma Mej 1 och disco m.m.
 
På sol- och pooldäck finner ni glass, grillning och härligt bad och sol oavsett väder. I restaurangerna finns specialkomponerade barnmenyer, kan inte bli mycket bättre om ni frågar våra små. Dumma Mej är en film som rullat många gånger här hemma så att minionerna själva finns på plats är mer än vad de kunnat drömma om.
 
/Kr/Kramkalas med minionerna Tim & Jerry och en liten peak på den specialkomponerade barnmenyn. Mer info och aktiviteter ombord för hela familjen hittar ni här.
 
Nu har ni chansen att vinna en 22timmars sommarlovskryssning med lek och bus dagen lång. Vad ingår då? Jo ALLT;
 
    *Boende i utsideshytt
·         *Kryssningsmeny
·         *Frukost
·         *Lunch
 
·         - För upp till 4 personer, avresa söndag-onsdag på valfritt datum under perioden juli-11 aug i mån av plats.
      
         "Jag tävlar om sommarlovskryssning för hela familjen på Birka, hos majbebis08.blogg.se tävla här du med!"
 
 För att tävla gör du så här: 
Skriv en kort kommentar över vilka tar du med på kryssningen om du vinner? Kanske bjuder du din systerdotter eller har du egna små som vill åka på vad som kan vara årets höjdjpunkt?
 
-För en extra lott ska du kopiera bilden  ovan + texten och publicera i din blogg alt dela tävlingen på facebook. Se till så att alla länkar fungerar.
 
 
     
TäTävlingen avslutas den 4/7 kl 15:00. I samarbete med Birka.
B.       Psst! Åker ni med Birka i sommar så glöm inte att tagga #birkasommarlov! 
 
 
 
 

- För att det är syskonmatchning när den är som bäst

           
      
Tänk att jag missat att man kan handla direkt i webshopen hos Me & i, jag har på något vis fått för mig att man måste gå på träffarna för att ta del av deras kollektion och det vore ju riktigt kul att få se alla plagg irl på en träff men det är inte alltid att man har tid för det.
Just nu är det 50% rabatt på allt i webshopen, gamla favoriter och nytt från 2013 i en salig blandning.
Även vuxenkollektionen impade med bl.a. denna jacka som blev lite av en favorit och nu är jag är bra sugen på att klicka hem en uppsättning med Kissing frogs till mina små. Kan verkligen se Leon i den härligt gröna tishan, Henry i en suit som bara är to die for på bebisar och Mercedes i finaste tunikan, syskonmatchning när den är som bäst!
 
Favoritprintet alla tider är helt klart Cecilia Blankens mopsprint, helt underbart! Jag lägger gärna lite extra på plagg när jag vet att de håller, av tidigare erfarenhet från just Me & i att döma så vet jag att de håller måttet. Printen håller sig fina och de varken krymper, eller noppas. Sen får mönstrena och färgerna tala för sig själv, jag tycker att det är härligt med lite färgklickar som lyser upp i vardagen :)
 
 

- För att det är mitt nya projekt

     
     
Dagens mama i  blus och kjol både från Hennes & Mau. Kjolen är transparent från låren och nedåt med en klädsam slitz, love it!
 
Vi begav oss tidigt iväg mot min kära mor och har spenderat hela dagen där, att barnen somnade direkt i bilen på väg hem är ett gott tecken ;) -Vi hade alla en bra kanondag, det är så kul att deras mostrar är i samma ålder!
Henry vår lilla grinolle sov hela kvällen igår i sin säng, vaknade först kl 8, precis vad jag behövde och nu har jag energi så att det räcker och blir över.
Barnen sover och nu ska jag drömma lite om mitt nya projekt - Makeover ála Matilda! Nästa vecka ska jag sätta i hårförlängning, helt grymt brasilianskt obehandlat hår som jag kikade på idag och Ella ska färga det ljust (la upp bild på instagram /Matildamilano). Det blir verkligen ovant men är det någon gång jag ska prova så är det banne mig på sommaren. Jag har en vision av att det kommer bli superfint, men det får bära eller brista för nu är vi igång! Jag tog lite bilder med mobilen, ska få upp ett inlägg. Kolla in hairbyella_hbe på instagram, grymt!