- För att vi fick tag i ett par skor

       
Bättre sent än aldrig! Nu har jag äntligen klickat hem ett par vinterskor till Leon, jag har velat fram och tillbaka och tillslut tog de skor jag bestämde mig för slut. Vill man ha tag i vinterplaggen så får man börja redan i augusti ;) Nu blir det ett par från Sorel istället, de har vi trots allt haft tidigare och Sorel litar jag på. Tror att dessa är lätta att få på också men det återstår att se. Vi kittar oss för vinter med en hel del utelek med djur och barn, som vi längtar! 

Just dessa ska vara små i storlek, jag tog ett par i stl 32. Känns galet men enligt anvisningarna så är det rätt storlek för vår lilla soon-to-be 4åring. 

- För att du kan vara giraff för en dag

      

Leon fick hem denna kigurumi-dräkt för ett par veckor sedan, vi gick tillsammans igenom alla olika djurdräkter som fanns och tillslut stod det mellan denna och pandan, Ni ser själva vilket valet föll på och L trivs i sin nya fleecesuit. 
 
      
     
      
 

Vill ni också ha en dräkt från Kigustore? 
 
In och gilla Kigustore.se på facebook och skriv sedan en kommentar under detta inlägg med den dräkt du önskar så kommer en vinnare att utses den 12e december!