- Vi hade lite färg över...

         
Vi målade barnens
kök i samma färg som väggen. Det är en sån härlig färg och gjorde verkligen ett lyft då just furufärgat kan bli lite tråkigt i längden. Så ett tips för er med Ikeas träkök - släng på lite färg så blir det som nytt :)

Stort grattis till Anna  som vann tävlingen i sammarbete med Bubblekids

- 48timmars dygn tack!

    
Dagen har
spenderats i skolan och nu är jag ensam med barnen, Leon sover och såfort min lilla trollflicka somnar så är det plugg som gäller. Nya numret av Family Living kom idag så jag har ett mål, att bli klar så att jag kan få drömma mig bort lite i tidningen. Jag har lite halvpanik över mitt hår och naglar som jag lyckats riva sönder så nästa vecka jag måste komma iväg och boka tid till det snart också. Tiden är ju det som jobbar emot mig helt klart.

På bussen hem så satt det en tjej framför mig som läste tidningen, hon bläddrade sakta och läste varenda liten del av Metro. Då insåg jag att det är ungefär det som jag gått miste om genom att skaffa barn. Jag kan inte sitta och lusläsa en tidning. Att resa osv kan jag ju göra MED barn men att läsa vad det är för något som går på bio - bara för att jag ändå har den tiden över. Det hinner jag inte och det kan jag helt klart leva med.

- Älska E-legitimation!


Idag låg deklarationen i postlådan, av någon anledning så fick barnen för sig att det var deras post och satt båda koncentrerat och försökte öppna. När det inte gick så bytte dem med varandra och försökte istället men det gick ju inge vidare det heller. Jag deklarerade redan i helgen på nätet och är nöjd med att iallfall inte behöva betala tillbaka något, rullar det in lite på kontot så är det ju ännu bättre ;)