- För att jag gillar utvecklingen!

      
Barn och Baby mässan bjöd som sagt på många trevligheter, jag har tidigare varit inne och kikat på The Shrunks uppblåsbara resesäng och fick nu upp ögonen för deras "Nap Pad", det är en uppblåsbar dyna (med inbyggd pump) fleece filt och kudde. Det vore så smidigt att ta med denna på resor etc och så har barnen alltid sin trygga plats att vila en stund på. Med tre små livliga så är det skönt att möjligheten finns ändå, vilopläden är nominerad till årets nyhet - in och kika på de nominerade!

"Vilopläden är tillverkad i ofarliga material, Den två cm uppblåsbara vilopläden skapar en effektiv barriär mot kalla golv och lägger till ett extra lager för ultimat komfort. Levereras med en robust förvaringsväska. Mått: 48×119 cm. 40 sek att blåsa upp med den inbyggda pumpen". - norroanywhere

 

Tänkte också att denna skulle vara perfekt till förskolan, det lär ju underlätta en del när H börjar och ska vila om dagarna. Vi tokgillar och lägger denna och resesängen högt upp på önskelistan nu inför jul, vad tycker ni? 

1 Caroline - Fotograf & Mamma:

skriven

Super praktiskt men på barnens förskola har dom ju madrasser och filtar i vilorummet redan så dte känns som en "lyx" grej om man skulle släpa med sig eget frågan är om dom ens skulle använda den tror ju it det ;P Men perfa på semestrar och dyl.

Svar: Sant, det funderade jag också över men på vissa förskolor så har barnen egna kuddar och filtar, detta skulle ju då vara enklare ;) Kram
Matilda

2 ♥ Sojka ♥:

skriven

Vilken smart en! Aldrig sett en sån! :)

Svar: Nej första gången för mig med, grymt smart! :) Kram
Matilda

3 Kristin Nygren:

skriven

Men åh vilken smart grej!! Den måste jag absolut spana in närmre!

kram

Svar: Ja det är så kul med allt nytt som dyker upp nu! :) kram
Matilda

4 ♥ Sojka ♥:

skriven

Ja verkligen! Ser jättemysig ut! :)
kram<3

Kommentera här: