- För att det är hudvårdsserien vi alla längtat efter

      
Nk har en pre-launch för hudvårdsprodukterna från världens mest älskade babyleksak - Sophie la Girafe, Tillverkat exklusivt av Alva Organics Oy. På presslanseringen tidigare idag bjöds vi på god frukost, mingel följt av en presentation av produkterna samt en otroligt rabatt på 20% för ett helt köp (hur ofta ger Nk sådana rabatter? galet). Vill ni få tag i hudvårdsprodukterna så finns de på NK Plan 4 to.m måndag nästa vecka.
 
      
      


Sophie la Girafe Baby Face Cream, ansiktskräm 50 ml

Sophie la Girafe Baby Protection Cream, barriärkräm 50 ml


Sophie la Girafe Baby Body Lotion, hudlotion 150 ml

Sophie la Girafe Baby Bubble Bath, badskum 150 ml

Sophie la Girafe Baby Oil, barnolja 200 ml

Sophie la Girafe Baby Hair & Body Wash, schampo och duschkräm 200 ml

Sophie la Girafe Baby Starter Kit, provset, 4 x 20 ml-produkter och ett gratulationskort

 

      

Varför behöver man hudvårdsprodukter? Jo de återfuktar och skyddar mot yttre påverkan - en babys hud är fem gånger tunnare än en vuxens, vilket betyder att våra barn är känsligare för eventuella besvär orsakade av tvivelaktiga ingredienser som finns i ett antal vanliga hudvårdsprodukter. Sophie la Girafe är avsett för spädbarn och personer med känslig hud. Minst 99,4% av ingredienserna är naturliga med bl.a jojobaolja, nordiska blåbär, ekologiskt vitt te och lavendelvatten. De är 100% veganska och självklart ekologiska.  

 
       
Ursöta kuber, Henry är lite för stor nu men perfekta som dopgåva eller på blöjtårtan till babyshowern! 
 
      
Nöjd kille som spatserade runt med ett stort flin, vi hade lite trevlig "egentid" han och jag. Med oss hem fick vi också en goodiebag med produkter från serien så här ska det testas! Imorgon blir det egentid med Leon, vi ska till Friends arena och spana in Monster Jam. Mer om det imorgon.
 
 
 
 

Kommentera här: