Allt jag vill ha är friska glada barn

Spykalas igår kväll med båda barnen, Leon spydde för att han fick för mycket i magen antagligen och varför Mercedes spydde några gånger på kvällen vet vi inte.

Jag tyckte så hemskt synd om henne när hon kom upp från sängen med spya i håret och halvskakade då hon inte riktigt förstått vad det var som hade hänt, andra gången så grät hon och sa Aj aj aj aj och då ville jag nästan börja böla jag med för jag tyckte så synd om henne. 

Men inge mer har iallfall hänt efter det *peppar peppar* och jag har storstädat hela lägenheten, och är inne på min tredje maskin tvätt nu - alla täcken, kuddar, lakan, handdukar, kuddfodral, kläder mm måste tvättas idag. 
Nu ska jag äntligen få fixa lite frukost/lunch, det har inte riktigt hunnits med nu men jag är bara glad att Mercedes inte mår dåligt längre, så jag städar gladeligen.

Idag blir min lilla bebis 4 veckor, och eftersom att det är den sista februari så blir det här hans "månadsdag"  =) Hur galet mycket jag älskar mina barn kan jag inte ens beskriva i ord.