- För att vi välkomnar Orbit G2

 
      
Åh Orbit! Ni kommer att bli matade med bilder på den här vagnen, självfallet för att den är så galet snygg men framförallt för att se hur Orbit G2 hänger med i vårat liv. Ni som hängt med ett tag vet kanske att jag har haft ett par vagnar genom åren men just denna har jag utöver alla skvallertidningar inte sett mer än på håll tidigare så gissa lyckan när jag såg att de sökte ambassadörer på hemsidan!
 
Några saker jag söker efter i en vagn och älskar med Orbit G2:

-  Den måste först och främst falla mig i smaken utseendemässigt, stilrena och moderna ska de vara. Orbit G2 känns härligt futuristisk och drar definitivt blickarna till sig. 
 
- Då vi rör oss mycket ute bland folk så är smidigheten även den väldigt viktig, svängbara framhjul gör Orbit lättstyrd och den tar inte alltför mycket plats. Svängbara framhjul gör att jag lätt kan styra vagnen med en hand.
 
- Är den bekväm för barnet, finns plats att växa i och hur smidiga är övergångarna från spädbarn till bebis och barn? Med Orbit finns oändliga möjligheter med vagnen under de första faserna i livet, Henry har bra med plats i sittdelen och kommer att kunna åka med länge.  
 
- Ståbrädan är formad som en liten skatebord, och är hör och häpna - placerad på sidan av vagnen och inte framför mina fötter. Varför har inte detta gjorts på andra vagnar?! Det finns även ett tillhörande handtag där L kan hålla i sig när han åker.  
 
- Sittdelen (och liggdelen med för den delen) går att rotera i 360 grader, behöver jag ens gå in på alla de positiva följderna av detta? Lyxigt! :) 
      
 
 
Lite kort fakta:
Orbit Baby grundades i början av 2000-talet i Kalifornien och är nu ett av de största varumärkena inom barnvagnar i USA. Orbit är även den första eko-vänliga vagnen i världen: allt material är återvinningsbart, ekologiskt, PVC-fri och Öko-tex certifierat. Vagnen fälls ihop med ett vrid-och-lyft-enhandsgrepp och kan stå av sig själv när den är hopfälld. 
 

Nyfiken på mer? Klicka dig vidare på länkarna nedan:
Bli ambassadör för Orbit Baby Generation / Orbit Baby på Facebook / ReiRei

 
 
 
1 Malin:

skriven

Snyggaste vagnen på marknaden, bra jobbat! ;-)

2 Eva:

skriven

Riktigt snygg vagn, gillar den blå också! Ha en trevlig dag i höstvädret

3 Maria:

skriven

Låter ju verkligen som en kanonvagn. Önskar jag också fick testa den till min lilla Ellie.

Att ståbrädan är på sidan känns ju verkligen klockrent! Spännande med en vagn som märker ut sig!

Svar: Ja men den är riktigt bra, genomtänkt och uppfyller kraven ala 2013 ;) Ståbrädan är sjukt smidig, han kan t.om sparka och på så sätt hjälpa till lite på traven haha.

Matilda

Kommentera här: