- För att det är nyheter från Babybjörn

Babybjörn har nu lanserat en rad nya färger i deras populära mat & badrumsserie, vi har fått hem en hel del olika prylar och som ni redan vet av mina tidigare lovord så är tallriken, den ergonomiska koppen och matskeden riktiga guldprylar som vi inte skulle klarat oss utan nu.
      
Först ut har vi Babybjörns barnsits, perfekt för barnen när de vuxit ur matstolen! Sitsen är smidig att ha med sig  och känns liksom Babybjörns alla prylar väldigt genomtänkt. Vi har testat sitsen här hemma och den kommer att få följa med lite överallt, Leon är te.x för stor för barnstolar men på restaurang eller på besök hos vänner så vore denna perfekt.

        
      
      
Babybjörns pottor och pallar har funnits länge, men dessa färger känns mer moderna måste jag säga. Barnpallen är halksäker och står stadigt på golvet, man måste nästan känna på en för att förstå hur bra den är. Pottan behöver väl ingen närmare förklaring, att den är ergonomiskt utformad, vrålsnygg och väldigt lätt att göra ren med den uttagbara delen är ju rätt självklart eller hur ;)
 
      

Babybjörns barnglas är det ultimata första drick-själv-glaset. Lätt för små händer att hålla i och är svårt att välta. Barnglasen tål maskindisk, mikrovågsugn och är fryståligt.
      
Se så snyggt! Vi har den orangea tallriken med matchande glas och visst är orange helt rätt nu i höst! Jag gillar färgen mer och mer, kanske lite svårmatchat men mot vitt och blått funkar det alltid om man nu ska vara sån ;)

 
 
       
      
Babybjörns pottor och pallar i de nya färgerna turkost och grått. Vi har bytt ut vår vita pall och rosa potta mot helfräscha turkosa pottan och pallen som ni ser ovan. Alltid kul att förnya lite i hemmet inför vintern och så blir ju detta Henrys alldeles egna potta sen när det väl ska börjas med det. 
 
BabyBjörns plastprodukter är helt fria från bisfenol A (BPA). 

 

 

 

Kommentera här: