- För att det är Lutfiskens dag

Hipp hipp hurra för det är Lutifskens dag, det fick jag nys om i samband med det här trevliga budet. Med ett annorlunda recept på Ugnstekt Lutfisk med klassiska smaker av Linus Anderberg. 
 
       
       
Härliga råvaror och Lysekils fisk från Domstein 
 
      
Receptet jag gick efter. Klassiska lutfisksmaker med en liten twist framtaget av Linus Anderberg är köksmästare på Bokenäs Hav Spa Möten. 
 
      
Tadaa, förvånansvärt lätt recept att gå efter ändå. 
 
Jag har aldrig tidigare ätit lutfisk, trots att det ofta stått på julborden så detta var en helt ny upplevelse och mina kockkunskaper är inte heller att skryta med men jag fick nog till det rätt bra ändå för gott var det! Gillar man lutfisk så är det absolut värt att testa, i övrigt så vart jag inte så jätteförtjust i fisken i sig men tillagat på detta vis var det som sagt väldigt gott. 
 

Liknande inlägg

1 Yohannas.se:

skriven

Lutfisk är ju såååå gott, och såsen (iaf den jag åt då för många år sen) är ju grymt god!

Kommentera här: