- För att vi växer

      
      
Jag har varit så dålig på att fota H varje månad bredvid nallen. Högst upp är H drygt 3v, nere till vänster  och andra bilden är han nästan 2 månader, nere till höger är tagen idag - han blev 4 månader för lite drygt en vecka sedan. 
 
Nu närmar sig det nya året, det är med blandade känslor då det innebär att Henrys operationsdag kommer allt närmare. Den 14:e åker vi upp till Uppsala och checkar inte ut förrän den 21:a igen, vi får ta dagarna som de kommer sedan och till dess njuter vi för fulla muggar. 
1 Yohannas.se:

skriven

Herregud det är ju helt SJUKT! Men så är det också så att i början är de "ihopkrupna" de där små.. men ändå!! Inte konstigt de får ont i kroppen ibland, ellerhur!

Svar: Haha ja det är inte klokt vad fort det går, stackars små ;)
Matilda

2 Matilda:

skriven

Vilken skillnad!

Svar: Haha ja han har verkligen vuxit till sig!
Matilda

3 ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥:

skriven

åh så fin han är i dom nya kläderna!

Svar: Tack, jag älskar färgerna! :)
Matilda

4 Jen - ☆Mamma till Ewelina och gravid☆:

skriven

men shit.. att de går så snabbt. Tycker ju ändå en 4 mån bebis är liten. Tänk då nyfödd liten skrutt. Ska med göra sådär denna gång. Otroligt roligt att se skillnaden. Men lite ledsamt är det väl ändå? Att de bli så stora så snabbt ^^


håller alla tummar och tår då. Det kommer gå bra :)

Svar: Haha ja det går galet fort, kan knappt tro att det är samma bebis :) Just med H har det varit skönt att han vuxit så bra, just för att han var så liten i början och sen är kravet för att han ska få opereras att han måste väga minst 5kg så när vi passerade den gränsen var vi glada :)
Matilda

5 catta:

skriven

Hej
Har nyss hittat er blogg..
Undrar vilken vecka han föddes i samt vad de är för op ni skall göra.

Har själv fött mina fyra tjejer tidigt. Den minsta som är fem mån är född i vecka 34 o de andra i v. 35

Mvh catta

Svar: H är född i v 33, och har kraniosynostos. Dvs att vissa sömmar i skallbenet har slutits för tidigt och måste genom en op operera så att huvudet har chans att växa..
Matilda

6 Hannele:

skriven

Jag dör lite! :') så söööt!

Kommentera här: