- Pepparkaksbak och adventskalendertips.

Mercedes är hes, täppt i näsan samt hostar så förskolan är meddelad och hon stannar hemma idag. Det är bättre att hon tar det lugnt hemma än går till förskolan och riskerar att bli värre.

Det hade varit perfekt att sitta och göra små tomtar idag men vi har inget material till det just nu så det blir pepparkaksbak istället men det är ju inte helt fel.
    
- Adventskalender från Sia Home. Vi har en liknande från Sia, våran är dock med en ängel på. Våran har även ringar där man kan hänga paketen på samt ett hjärta i trä som hänger på snöret.Men denna söta med älgen finns
HÄR

Imorgon är det 1a December så snart är det dags att ta fram adventskalendern hihi, har ni gjort någon paketkalender till era barn? Vi har en så söt kalender men problemet för många är att det är små fickor på och inga presenter får plats i fickorna. För de lite större barnen kan man istället lägga i små lappar med ledtrådar om vart de kan hitta sina paket, som en skattjakt varje dag ;)
1 Natali:

skriven

Här blir det tråkiga färdiga kalendrar för alla tre barnen. :-)

2 Martina- Blivande 3 barnsmamma:

skriven

Jag missade att svara på din fråga:) Stephanie kom 6 dagar föra bf och Alexander 5 dagar innan bf och båda på en Lördag så jag tror den här bebisen kommer några dagar innan också.



Jag gjorde en adventskalaender med paket förra året men detta år tänker jag faktiskt hoppa över det och Stephanie har fått en chokladkalender och en tv-kalender.

3 sara - mamma till wilda:

skriven

Älgen är ju heelt underbar!

Kommentera här: